2 formulieren vanaf nu online en 1 nieuw formulier

geplaatst op 11 juli 2024

Wij kijken steeds hoe we ons aanbod van formulieren kunnen verbeteren, zodat u zaken eenvoudiger bij ons kunt regelen. 2 formulieren zijn sinds deze maand ook online beschikbaar en u kunt een nieuw formulier downloaden.

Welke formulieren vindt u nu in het werkgeversportaal?

  • ‘Machtiging voor aanvraag doelgroepverklaring loonkostenvoordeel (LKV)’
    Dit formulier staat onder de volgende dienst: Participatiewet en Wajong. U gebruikt dit formulier wanneer u als gemachtigde een doelgroepverklaring LKV voor uw werknemer wilt aanvragen. Tot en met 16 september 2024 kunt u het formulier ook nog downloaden, printen en via de post naar ons sturen
  • ‘Aanvragen functieongeschiktheidsadvies Overheid en Onderwijs (O&O)’
    Dit formulier staat onder de dienst Re-integratie, WIA, deskundigenoordeel, WAO. U gebruikt dit formulier als u een werkgever in de sector Overheid & Onderwijs bent. En een advies over de medische geschiktheid van een werknemer wilt aanvragen. Tot en met 27 september 2024 kunt u het formulier ook nog downloaden, printen en via de post naar ons sturen.

Zorg ervoor dat u de juiste machtigingen regelt voor het inloggen met eHerkenning. Ook als een andere organisatie uw zaken voor u regelt.  

Nieuw formulier dat u kunt downloaden

  • ‘Aanvragen beslissing arbeidsgeschiktheid voor het eigen werk van (ex-)werknemer’
    Dit is een formulier voor eigenrisicodragers voor de Ziektewet. U gebruikt dit formulier als uw bedrijfsarts of arbodienst van mening is dat uw (ex-)werknemer het eigen werk weer kan doen en u hierover een beslissing wilt aanvragen.

Inloggen in het werkgeversportaal

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrief Werkgevers

Ontvang elke maand de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie over o.a. tegemoetkomingen en wet- en regelgeving.

Meld u hier aan

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten